- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Своробович, Л. М. - Особливості діяльності підприємства м'ясопереробної галузі як об'єкту формування внутрішнього еко...
Нет экз.
Статья
Автор: Своробович, Л. М.
Вісник соціально-економічних досліджень: Особливості діяльності підприємства м'ясопереробної галузі як об'єкту формування внутрішнього еко...
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Своробович, Л. М.
Вісник соціально-економічних досліджень: Особливості діяльності підприємства м'ясопереробної галузі як об'єкту формування внутрішнього еко...
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Своробович, Л. М.
Особливості діяльності підприємства м'ясопереробної галузі як об'єкту формування внутрішнього економічного механізму / Л. М. Своробович // Вісник соціально-економічних досліджень. – 2014. – № 3 (54). – С. 150-157.
Своробович, Л. М.
Особливості діяльності підприємства м'ясопереробної галузі як об'єкту формування внутрішнього економічного механізму / Л. М. Своробович // Вісник соціально-економічних досліджень. – 2014. – № 3 (54). – С. 150-157.