- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Визначення кобальту в харчових продуктах
Нет экз.
Статья
Автор:
Науковий вісник Ужгородського університету: сер.: Хімія: Визначення кобальту в харчових продуктах
б.г.
ISBN отсутствует
Автор:
Науковий вісник Ужгородського університету: сер.: Хімія: Визначення кобальту в харчових продуктах
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Визначення кобальту в харчових продуктах / О. Ю. Сухарева, М. М. Попович, С. В. Делеган-Кокайко // Науковий вісник Ужгородського університету: сер.: Хімія. – 2015. – Вип. № 1(33). – С. 34-38.
Визначення кобальту в харчових продуктах / О. Ю. Сухарева, М. М. Попович, С. В. Делеган-Кокайко // Науковий вісник Ужгородського університету: сер.: Хімія. – 2015. – Вип. № 1(33). – С. 34-38.