- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Харчова біотехнологія
Книга
149 6658
Харчова біотехнологія : підручник / Т. П. Пирог [та ін.]; Нац. ун-т харчових технологій. – Київ : Ліра-К, 2016. – 407 с. : рис., табл.
Бібліогр.: с. 391-401
ISBN 978-617-7320-31-8.
У підручнику систематизовано та викладено всі аспекти харчової біотехнології: використання мікроорганізмів і продуктів їхнього метаболізму в харчових технологіях (молочні ферментовані продукти та промислові заквашувальні культури для їх одержання, ферментовані мясні вироби, хлібобулочні вироби, алкогольні та безалкогольні напої, ферментовані продукти рослинного походження, вільні від глютену харчові продукти); традиційні та нові продукти мікробного синтезу як харчові добавки (поліглутамінова кислота, лактулоза, лактобіонова кислота, лікопін, астаксантин, лютеїн, 2-фенілетанол, полісахариди гелан, пулулан, курдлан тощо) та сучасні біотехнології їх одержання; переваги та недоліки, а також законодавча база використання генно-модіфікованих організмів у харчових виробництвах. Призначений для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за напрямом "Біотехнологія", та споріднених напрямів ("Харчові технології та інженерія", Технологічна експертиза та безпека харчової продукції", "Біологія"), а також для спеціалістів, які працюють у галузі біотехнології та харчових технологій.
ББК Л80-14я73
ББК Е072.26я73
ББК Е488:Л8я73
Дисциплины = Природничі науки : Базовый : Біотехнологія
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : БІОТЕХНОЛОГІЯ : посібники для викладання, навчання, практичної підготовки - біотехнологія : підручники, навчальні посібники для університетів, ВНЗ - біотехнологія
Предметні рубрики = Биологические науки : микробиология : экология микроорганизмов : специальная микробиология : микробиология пищевых производств, пищевая микробиология
Предметні рубрики = Химическая технология. Химические и пищевые производства : пищевые производства : пищевые производства в целом : теоретические основы пищевых производств, исследования : микробиология пищевых производств
1395637 ОФ
1395638 ОФ
1395639 Ф 3
1395640 Ф 3
1395641 Ф 3
1395642 Ф 3
1395643 Ф 3
1395644 Ф 3
1395645 Ф 3
1395646 Ф 3
1395647 Ф 3
1395648 Ф 3
1395649 Ф 3
1395650 Ф 3
1395651 Ф 3
1395652 Ф 3
1395653 Ф 3
1395654 Ф 3
1395655 Ф 3
1395656 Ф 3
149 6658
Харчова біотехнологія : підручник / Т. П. Пирог [та ін.]; Нац. ун-т харчових технологій. – Київ : Ліра-К, 2016. – 407 с. : рис., табл.
Бібліогр.: с. 391-401
ISBN 978-617-7320-31-8.
У підручнику систематизовано та викладено всі аспекти харчової біотехнології: використання мікроорганізмів і продуктів їхнього метаболізму в харчових технологіях (молочні ферментовані продукти та промислові заквашувальні культури для їх одержання, ферментовані мясні вироби, хлібобулочні вироби, алкогольні та безалкогольні напої, ферментовані продукти рослинного походження, вільні від глютену харчові продукти); традиційні та нові продукти мікробного синтезу як харчові добавки (поліглутамінова кислота, лактулоза, лактобіонова кислота, лікопін, астаксантин, лютеїн, 2-фенілетанол, полісахариди гелан, пулулан, курдлан тощо) та сучасні біотехнології їх одержання; переваги та недоліки, а також законодавча база використання генно-модіфікованих організмів у харчових виробництвах. Призначений для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за напрямом "Біотехнологія", та споріднених напрямів ("Харчові технології та інженерія", Технологічна експертиза та безпека харчової продукції", "Біологія"), а також для спеціалістів, які працюють у галузі біотехнології та харчових технологій.
ББК Л80-14я73
ББК Е072.26я73
ББК Е488:Л8я73
Дисциплины = Природничі науки : Базовый : Біотехнологія
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : БІОТЕХНОЛОГІЯ : посібники для викладання, навчання, практичної підготовки - біотехнологія : підручники, навчальні посібники для університетів, ВНЗ - біотехнологія
Предметні рубрики = Биологические науки : микробиология : экология микроорганизмов : специальная микробиология : микробиология пищевых производств, пищевая микробиология
Предметні рубрики = Химическая технология. Химические и пищевые производства : пищевые производства : пищевые производства в целом : теоретические основы пищевых производств, исследования : микробиология пищевых производств
1395637 ОФ
1395638 ОФ
1395639 Ф 3
1395640 Ф 3
1395641 Ф 3
1395642 Ф 3
1395643 Ф 3
1395644 Ф 3
1395645 Ф 3
1395646 Ф 3
1395647 Ф 3
1395648 Ф 3
1395649 Ф 3
1395650 Ф 3
1395651 Ф 3
1395652 Ф 3
1395653 Ф 3
1395654 Ф 3
1395655 Ф 3
1395656 Ф 3