- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Страшнова, Ірина Валентиніва - Створення і оцінка біотехнологічної цінності композицій лактобактерій
Нет экз.
Статья
Автор: Страшнова, Ірина Валентиніва
Мікробіологія і біотехнологія: Створення і оцінка біотехнологічної цінності композицій лактобактерій
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Страшнова, Ірина Валентиніва
Мікробіологія і біотехнологія: Створення і оцінка біотехнологічної цінності композицій лактобактерій
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Страшнова, Ірина Валентиніва.
Створення і оцінка біотехнологічної цінності композицій лактобактерій / І. В. Страшнова, А. І. Матковська, О. В. Басюл // Мікробіологія і біотехнологія . – 2016. – № 2 (34). – С. 61-74.
Предметні рубрики = Електронний ресурс
Предметні рубрики = МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ : Біологічні науки в цілому : матеріальні основи життя, біохімія, молекулярна біологія, біофізика : біохімія та біоорганічна хімія в цілому, хімічні основи життя : ферменти, ензими, каталізатори біологічних реакцій, ензимологія : класифікація та номенклатура ферментів, кооферментів, ізоферментів, ензимів, коензимів, ізоензимів; параменти ензимних реакцій : гідролази, гідролітичні ферментації : дія гідролаз на пептидні зв’язки, пептидні гідролази, протеази, протеолітична ферментація, протеїнази
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : БІОТЕХНОЛОГІЯ : процеси та технологія біотехнології : промислово важливі організми в біотехнології : Lactic acid bacteria – біотехнологія
Страшнова, Ірина Валентиніва.
Створення і оцінка біотехнологічної цінності композицій лактобактерій / І. В. Страшнова, А. І. Матковська, О. В. Басюл // Мікробіологія і біотехнологія . – 2016. – № 2 (34). – С. 61-74.
Предметні рубрики = Електронний ресурс
Предметні рубрики = МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ : Біологічні науки в цілому : матеріальні основи життя, біохімія, молекулярна біологія, біофізика : біохімія та біоорганічна хімія в цілому, хімічні основи життя : ферменти, ензими, каталізатори біологічних реакцій, ензимологія : класифікація та номенклатура ферментів, кооферментів, ізоферментів, ензимів, коензимів, ізоензимів; параменти ензимних реакцій : гідролази, гідролітичні ферментації : дія гідролаз на пептидні зв’язки, пептидні гідролази, протеази, протеолітична ферментація, протеїнази
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : БІОТЕХНОЛОГІЯ : процеси та технологія біотехнології : промислово важливі організми в біотехнології : Lactic acid bacteria – біотехнологія