- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
1935-1989
Электронный ресурс
Автор:
Літопис дисертаційних робіт [Електронний ресурс]. Ч. 1: 1935-1989
2016 г.
ISBN отсутствует
Автор:
Літопис дисертаційних робіт [Електронний ресурс]. Ч. 1: 1935-1989
2016 г.
ISBN отсутствует
Многотомник
Літопис дисертаційних робіт [Електронний ресурс] : анот. наук.-допом. бібліогр. покажч. / Одеська нац. акад. харчових технологій, Наук.-техн. б-ка; уклад.: Т. Є. Мазепа [та ін.]; під ред. І. І. Зінченко. – Одеса, 2016.
Електронний ресурс
Диск 5
Ч. 1 : 1935-1989 [Електронний ресурс]. – Текст. дані (20,2 МВ). – 2016. – 1 електрон. опт. диск (CD-R). – Систем. вимоги: наявність прогр. забезпечення для PDF та JPEG файлів.
Основною метою даного бібліографічного покажчика став аналіз та систематизація дисертаційних робіт, які зберігаються у фондах Науково-технічної бібліотеки Одеської національної академії харчових технологій. Створюючи його, автори прагнули віддати шану творчому надбанню викладачів і наукових співробітників академії, які внесли значний вклад у розвиток науки і техніки, виховали не одне покоління талановитих вчених. Їх спадок, безперечно, є необхідним прикладом і потужним стимулом творчої діяльності теперішнього і майбутнього поколінь. Покажчик містить відомості про дисертації на здобуття наукових ступенів кандидатів та докторів наук за 1935-1989 рр. Видання розраховане на викладачів, аспірантів, студентів, широке коло науковців та тих, хто цікавиться науковими дослідженнями.
ББК Л80р31(4Ук)11я031
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : бібліографія - хімічна технологія, хімічна промисловість, спорiдненi галузi
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів : бібліографія - харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Освіта, виховання, навчання, дозвілля : вища освіта, вища школа, підготовка наукових кадрів : спеціальні коледжі з університетським статусом: технічні університети тощо : вищі навчальні заклади харчової галузі : Одеська національна академія харчових технологій
1659256 ОФ
Літопис дисертаційних робіт [Електронний ресурс] : анот. наук.-допом. бібліогр. покажч. / Одеська нац. акад. харчових технологій, Наук.-техн. б-ка; уклад.: Т. Є. Мазепа [та ін.]; під ред. І. І. Зінченко. – Одеса, 2016.
Електронний ресурс
Диск 5
Ч. 1 : 1935-1989 [Електронний ресурс]. – Текст. дані (20,2 МВ). – 2016. – 1 електрон. опт. диск (CD-R). – Систем. вимоги: наявність прогр. забезпечення для PDF та JPEG файлів.
Основною метою даного бібліографічного покажчика став аналіз та систематизація дисертаційних робіт, які зберігаються у фондах Науково-технічної бібліотеки Одеської національної академії харчових технологій. Створюючи його, автори прагнули віддати шану творчому надбанню викладачів і наукових співробітників академії, які внесли значний вклад у розвиток науки і техніки, виховали не одне покоління талановитих вчених. Їх спадок, безперечно, є необхідним прикладом і потужним стимулом творчої діяльності теперішнього і майбутнього поколінь. Покажчик містить відомості про дисертації на здобуття наукових ступенів кандидатів та докторів наук за 1935-1989 рр. Видання розраховане на викладачів, аспірантів, студентів, широке коло науковців та тих, хто цікавиться науковими дослідженнями.
ББК Л80р31(4Ук)11я031
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : бібліографія - хімічна технологія, хімічна промисловість, спорiдненi галузi
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів : бібліографія - харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Освіта, виховання, навчання, дозвілля : вища освіта, вища школа, підготовка наукових кадрів : спеціальні коледжі з університетським статусом: технічні університети тощо : вищі навчальні заклади харчової галузі : Одеська національна академія харчових технологій
1659256 ОФ