- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Bati, V. V. - Microbiological analysis of sauerkraut in the process of its fermentation according to the tradit...
Нет экз.
Статья
Автор: Bati, V. V.
Мікробіологія і біотехнологія: Microbiological analysis of sauerkraut in the process of its fermentation according to the tradit...
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Bati, V. V.
Мікробіологія і біотехнологія: Microbiological analysis of sauerkraut in the process of its fermentation according to the tradit...
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Bati, V. V.
Microbiological analysis of sauerkraut in the process of its fermentation according to the traditional and modernized tehnologies / V. V. Bati, N. V. Boyko // Мікробіологія і біотехнологія . – 2017. – № 2 (38). – P. 90-100.
Ключевые слова = ферментация
Bati, V. V.
Microbiological analysis of sauerkraut in the process of its fermentation according to the traditional and modernized tehnologies / V. V. Bati, N. V. Boyko // Мікробіологія і біотехнологія . – 2017. – № 2 (38). – P. 90-100.
Ключевые слова = ферментация