- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Архіпов, Віктор Віталійович - Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані
Электронный ресурс
Автор: Архіпов, Віктор Віталійович
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посіб. для студ. ВНЗ
Издательство: Центр учбової літ. (ЦУЛ), 2016 г.
ISBN 978-617-673-414-7
Автор: Архіпов, Віктор Віталійович
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посіб. для студ. ВНЗ
Издательство: Центр учбової літ. (ЦУЛ), 2016 г.
ISBN 978-617-673-414-7
Електронний ресурс
ЭР
Архіпов, Віктор Віталійович.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Електронний ресурс] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / В. В. Архіпов. – 3-тє вид. – Електрон. кн. – Київ : Центр учбової літ. (ЦУЛ), 2016. – 381 с. : рис., табл.
Режим доступу: http://opac.lib.onu/bookSupply/2016/Restoranna sprava Arhipov 16.pdf, обмежений (Дата звернення: 14.11.2017) . – Електрон. копія доступна тільки в ч/з . – Назва з тит. екрану
ISBN 978-617-673-414-7.
Предметні рубрики = Електронний ресурс
Предметні рубрики = Навчальні видання
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Економіка. Економічні науки : економічне становище, економічна політика, управління та планування в економіці, виробництво, послуги, ціни : туризм, економіка туризму : окремі послуги в туризмі : готельне розміщення, громадське харчування : готельна індустрія : ресторани, кафетерії
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Економіка. Економічні науки : економічне становище, економічна політика, управління та планування в економіці, виробництво, послуги, ціни : туризм, економіка туризму : посібники для викладання, навчання, практичної підготовки - туризм, економіка туризма : підручники, навчальні посібники для університетів, ВНЗ - туризм, економіка туризма
ОФ - 1 экз.
ЭР
Архіпов, Віктор Віталійович.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Електронний ресурс] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / В. В. Архіпов. – 3-тє вид. – Електрон. кн. – Київ : Центр учбової літ. (ЦУЛ), 2016. – 381 с. : рис., табл.
Режим доступу: http://opac.lib.onu/bookSupply/2016/Restoranna sprava Arhipov 16.pdf, обмежений (Дата звернення: 14.11.2017) . – Електрон. копія доступна тільки в ч/з . – Назва з тит. екрану
ISBN 978-617-673-414-7.
Предметні рубрики = Електронний ресурс
Предметні рубрики = Навчальні видання
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Економіка. Економічні науки : економічне становище, економічна політика, управління та планування в економіці, виробництво, послуги, ціни : туризм, економіка туризму : окремі послуги в туризмі : готельне розміщення, громадське харчування : готельна індустрія : ресторани, кафетерії
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Економіка. Економічні науки : економічне становище, економічна політика, управління та планування в економіці, виробництво, послуги, ціни : туризм, економіка туризму : посібники для викладання, навчання, практичної підготовки - туризм, економіка туризма : підручники, навчальні посібники для університетів, ВНЗ - туризм, економіка туризма
ОФ - 1 экз.