- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Plant Proteins for Human Food
Книга
Автор:
Plant Proteins for Human Food : proceedings of a European congress held in Nantes, France, 5-7 october 1981
Серия: Nutrition Sciences
Издательство: Martinus Nijhoff, W. Junk, 1983 г.
ISBN отсутствует
Автор:
Plant Proteins for Human Food : proceedings of a European congress held in Nantes, France, 5-7 october 1981
Серия: Nutrition Sciences
Издательство: Martinus Nijhoff, W. Junk, 1983 г.
ISBN отсутствует
Книга
61 P71
Plant Proteins for Human Food : proceedings of a European congress held in Nantes, France, 5-7 october 1981 / Inst nat. de la recherch agronomique; ed. by: C. E. Bodwell, L. Petit. – The Hague : Martinus Nijhoff; Boston; Lancaster : W. Junk, 1983. – 471 p. : il., tab. – (Nutrition Sciences; V. 2)
Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побуту : продукти харчування, приготування їжі, страви : продукти харчування, їхні властивості та харчова цінність : білки, протеїни як продукти харчування, властивості, харчова цінність
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : гігієна в цілому, валеологія, гігієна особистості : дієтетика, гігієна харчування : рослинні харчові продукти
Предметні рубрики = МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ : Ботаніка : загальна ботаніка : фізіологія рослин : хімічні компоненти рослин, біохімія рослин : хімічний склад рослин : біополімери та інші органічні речовини у складі рослин : рослинні білки
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів : харчові масла та жири, маргарин, протеїнвмісні харчові продукти : протеїнові харчові продукти, харчові білки, желатин
1670581 Ф 3
61 P71
Plant Proteins for Human Food : proceedings of a European congress held in Nantes, France, 5-7 october 1981 / Inst nat. de la recherch agronomique; ed. by: C. E. Bodwell, L. Petit. – The Hague : Martinus Nijhoff; Boston; Lancaster : W. Junk, 1983. – 471 p. : il., tab. – (Nutrition Sciences; V. 2)
Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побуту : продукти харчування, приготування їжі, страви : продукти харчування, їхні властивості та харчова цінність : білки, протеїни як продукти харчування, властивості, харчова цінність
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Медичні науки : гігієна в цілому, валеологія, гігієна особистості : дієтетика, гігієна харчування : рослинні харчові продукти
Предметні рубрики = МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ : Ботаніка : загальна ботаніка : фізіологія рослин : хімічні компоненти рослин, біохімія рослин : хімічний склад рослин : біополімери та інші органічні речовини у складі рослин : рослинні білки
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів : харчові масла та жири, маргарин, протеїнвмісні харчові продукти : протеїнові харчові продукти, харчові білки, желатин
1670581 Ф 3