- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Погребняк, Андрій Володимирович - Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка...
Автореферат/Диссертация
Автор: Погребняк, Андрій Володимирович
Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
2018 г.
ISBN отсутствует
Автор: Погребняк, Андрій Володимирович
Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
2018 г.
ISBN отсутствует
Автореферат
РЕФ 175475
Погребняк, Андрій Володимирович.
Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації : автореф. дис ... д-ра техн. наук : спец. 05.18.12 "Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв" / А. В. Погребняк. – Харків, 2018. – 39 с.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побуту : автореферати - домоведення, домашнє господарство, комунальне господарство, служба побуту
1663873 ОФ
РЕФ 175475
Погребняк, Андрій Володимирович.
Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації : автореф. дис ... д-ра техн. наук : спец. 05.18.12 "Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв" / А. В. Погребняк. – Харків, 2018. – 39 с.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побуту : автореферати - домоведення, домашнє господарство, комунальне господарство, служба побуту
1663873 ОФ