- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Клєвцова, Марина Олександрівна - Методи забезпечення якості продукції на малопотужному кондитерському підприємстві
Автореферат/Диссертация
Автор: Клєвцова, Марина Олександрівна
Методи забезпечення якості продукції на малопотужному кондитерському підприємстві : автореф. дис. ... канд. техн. наук
2019 г.
ISBN отсутствует
Автор: Клєвцова, Марина Олександрівна
Методи забезпечення якості продукції на малопотужному кондитерському підприємстві : автореф. дис. ... канд. техн. наук
2019 г.
ISBN отсутствует
Автореферат
РЕФ 178233
Клєвцова, Марина Олександрівна.
Методи забезпечення якості продукції на малопотужному кондитерському підприємстві : автореф. дис ... канд. техн. наук : спец. 05.01.02 "Стандартизація, сертифікація та метрологічне забезпечення" / М. О. Клєвцова. – Київ, 2019. – 21 с.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : автореферати - хімічна технологія, хiмiчна промисловість, спорiдненi галузi
1674146 ОФ
РЕФ 178233
Клєвцова, Марина Олександрівна.
Методи забезпечення якості продукції на малопотужному кондитерському підприємстві : автореф. дис ... канд. техн. наук : спец. 05.01.02 "Стандартизація, сертифікація та метрологічне забезпечення" / М. О. Клєвцова. – Київ, 2019. – 21 с.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : автореферати - хімічна технологія, хiмiчна промисловість, спорiдненi галузi
1674146 ОФ