- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Калугіна, І. М. - Вплив розвитку технології на виробництво піци
Нет экз.
Электронный ресурс (аналит. описание)
Автор: Калугіна, І. М.
Італійська їжа в історії та культурі: Вплив розвитку технології на виробництво піци
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Калугіна, І. М.
Італійська їжа в історії та культурі: Вплив розвитку технології на виробництво піци
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс (аналит. описание)
Калугіна, І. М.
Вплив розвитку технології на виробництво піци [Электронный ресурс] / І. М. Калугіна, С. В. Кисельов, І. О. Якименко // Італійська їжа в історії та культурі : зб. наук. ст. з нагоди року італійської їжі у світі та ІІІ всесвіт. тижня італійської кухні / ОНУ ім. І. І. Мечникова, Ф-т історії та філософії, Каф. археології та етнології України [та ін.]; відп. ред. О. В. Сминтина; редкол.: В. Г. Кушнір [та ін.]. – Електрон. кн. – Одеса : ОНУ ім. І.І. Мечникова, 2018. – С. 93-101.
Калугіна, І. М.
Вплив розвитку технології на виробництво піци [Электронный ресурс] / І. М. Калугіна, С. В. Кисельов, І. О. Якименко // Італійська їжа в історії та культурі : зб. наук. ст. з нагоди року італійської їжі у світі та ІІІ всесвіт. тижня італійської кухні / ОНУ ім. І. І. Мечникова, Ф-т історії та філософії, Каф. археології та етнології України [та ін.]; відп. ред. О. В. Сминтина; редкол.: В. Г. Кушнір [та ін.]. – Електрон. кн. – Одеса : ОНУ ім. І.І. Мечникова, 2018. – С. 93-101.