- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Михайленко, В. М. - Перспективи використання фісташкового борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів
Нет экз.
Электронный ресурс (аналит. описание)
Автор: Михайленко, В. М.
Теорія і практика актуальних наукових досліджень (м. Одеса, 28-29 квіт. 2018 р.): Перспективи використання фісташкового борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Михайленко, В. М.
Теорія і практика актуальних наукових досліджень (м. Одеса, 28-29 квіт. 2018 р.): Перспективи використання фісташкового борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс (аналит. описание)
Михайленко, В. М.
Перспективи використання фісташкового борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів [Электронный ресурс] / В. М. Михайленко, О. В. Нєміріч // Теорія і практика актуальних наукових досліджень (м. Одеса, 28-29 квіт. 2018 р.) : матеріали II Міжнар. наук.-практ. конф. . – Електрон. кн. – Одеса; Херсон : Молодий вчений, 2018. – С. 158-160.
Михайленко, В. М.
Перспективи використання фісташкового борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів [Электронный ресурс] / В. М. Михайленко, О. В. Нєміріч // Теорія і практика актуальних наукових досліджень (м. Одеса, 28-29 квіт. 2018 р.) : матеріали II Міжнар. наук.-практ. конф. . – Електрон. кн. – Одеса; Херсон : Молодий вчений, 2018. – С. 158-160.