- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Червякова, К. И. - Проявление токсигенных свойств B. Botulinus в консервированных пищевых продуктах
Диссертация
Автор: Червякова, К. И.
Проявление токсигенных свойств B. Botulinus в консервированных пищевых продуктах : дис ... канд. наук
1946 г.
ISBN отсутствует
Автор: Червякова, К. И.
Проявление токсигенных свойств B. Botulinus в консервированных пищевых продуктах : дис ... канд. наук
1946 г.
ISBN отсутствует
Диссертация
ДИС 123
Червякова, К. И.
Проявление токсигенных свойств B. Botulinus в консервированных пищевых продуктах : дис ... канд. наук / К. И. Червякова. – [Б. м.], 1946. – 146 с.
Предметні рубрики = МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ : Біологічні науки в цілому : мікробіологія : дисертації - мікробіологія
1236468 ОФ
ДИС 123
Червякова, К. И.
Проявление токсигенных свойств B. Botulinus в консервированных пищевых продуктах : дис ... канд. наук / К. И. Червякова. – [Б. м.], 1946. – 146 с.
Предметні рубрики = МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ : Біологічні науки в цілому : мікробіологія : дисертації - мікробіологія
1236468 ОФ