- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Дерев'янко, Н. П. - Вплив екстракту ехінацеї на показники закваски "Lactis cream" для виробництва кисломолочного сиру
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Автор: Дерев'янко, Н. П.
Сучасні проблеми біології, екології та хімії: Вплив екстракту ехінацеї на показники закваски "Lactis cream" для виробництва кисломолочного сиру
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Дерев'янко, Н. П.
Сучасні проблеми біології, екології та хімії: Вплив екстракту ехінацеї на показники закваски "Lactis cream" для виробництва кисломолочного сиру
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Дерев'янко, Н. П.
Вплив екстракту ехінацеї на показники закваски "Lactis cream" для виробництва кисломолочного сиру / Н. П. Дерев'янко // Сучасні проблеми біології, екології та хімії : зб. матеріалів III Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю біол. ф-ту, 11-13 трав. 2012 року, м. Запоріжжя / Запорізький нац. ун-т [та ін.]; редкол.: О. Г. Бондар [та ін.]. – Запоріжжя : Copy Art, 2012. – с. 355-356.
Дерев'янко, Н. П.
Вплив екстракту ехінацеї на показники закваски "Lactis cream" для виробництва кисломолочного сиру / Н. П. Дерев'янко // Сучасні проблеми біології, екології та хімії : зб. матеріалів III Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю біол. ф-ту, 11-13 трав. 2012 року, м. Запоріжжя / Запорізький нац. ун-т [та ін.]; редкол.: О. Г. Бондар [та ін.]. – Запоріжжя : Copy Art, 2012. – с. 355-356.