- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Валерко, Руслана Анатоліївна - Необхідність запровадження комплексної екологічної культури на підприємствах харчової промисловос...
Нет экз.
Электронный ресурс (аналит. описание)
Автор: Валерко, Руслана Анатоліївна
Екологія і природокористування в системі оптимізації відносин природи і суспільства: Необхідність запровадження комплексної екологічної культури на підприємствах харчової промисловос...
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Валерко, Руслана Анатоліївна
Екологія і природокористування в системі оптимізації відносин природи і суспільства: Необхідність запровадження комплексної екологічної культури на підприємствах харчової промисловос...
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс (аналит. описание)
Валерко, Руслана Анатоліївна.
Необхідність запровадження комплексної екологічної культури на підприємствах харчової промисловості (на прикладі корпорації «Оболонь») [Электронный ресурс] / Р. А. Валерко, М. Міщук // Екологія і природокористування в системі оптимізації відносин природи і суспільства : матеріали II Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 19–20 берез. 2015 р. / АПВ в Тернопільській обл., Регіон. центр наук. забезпечення [та ін.]; редкол.: І. І. Водяник [та ін.]. – Електрон. кн. – Тернопіль : Крок, 2015. – С. 34-36.
Валерко, Руслана Анатоліївна.
Необхідність запровадження комплексної екологічної культури на підприємствах харчової промисловості (на прикладі корпорації «Оболонь») [Электронный ресурс] / Р. А. Валерко, М. Міщук // Екологія і природокористування в системі оптимізації відносин природи і суспільства : матеріали II Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 19–20 берез. 2015 р. / АПВ в Тернопільській обл., Регіон. центр наук. забезпечення [та ін.]; редкол.: І. І. Водяник [та ін.]. – Електрон. кн. – Тернопіль : Крок, 2015. – С. 34-36.