- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Віват, Ганна Іванівна - Традиції українського харчування
Книга
Автор: Віват, Ганна Іванівна
Традиції українського харчування
Издательство: ВМВ, 2016 г.
ISBN 978-966-413-577-8
Автор: Віват, Ганна Іванівна
Традиції українського харчування
Издательство: ВМВ, 2016 г.
ISBN 978-966-413-577-8
Книга
90 2593
Віват, Ганна Іванівна.
Традиції українського харчування / Г. І. Віват. – Одеса : ВМВ, 2016. – 287 с. : рис.
Бібліогр.: с. 282-287 (77 назв)
ISBN 978-966-413-577-8.
Робота присвячена студіюванню історії розвитку української традиційної кухні, описові культури харчування українців, а також старовинних способів заготівлі, зберігання та технологій приготування харчових продуктів як елементів матеріальної культури. Розрахована на студентів-харчовиків, а також антропологів, етнологів, етнографів, екологів, економістів, істориків, культурологів, теологів, філологів, філософів, фольклористів і всіх, хто цікавиться проблемами розвитку народної культури, зокрема традиціями українського харчування.
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Етнографія, звичаї, традиції, спосіб життя, фольклор : етнографія, звичаї, традиції, спосіб життя в Україні
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Етнографія, звичаї, традиції, спосіб життя, фольклор : звичаї, традиції в особистому житті, обряди : страви, вживання їжі : звичаї, пов'язані з приготуванням та вживанням їжі
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Етнографія, звичаї, традиції, спосіб життя, фольклор : українознавство, звичаї українців
1681068 ОФ
90 2593
Віват, Ганна Іванівна.
Традиції українського харчування / Г. І. Віват. – Одеса : ВМВ, 2016. – 287 с. : рис.
Бібліогр.: с. 282-287 (77 назв)
ISBN 978-966-413-577-8.
Робота присвячена студіюванню історії розвитку української традиційної кухні, описові культури харчування українців, а також старовинних способів заготівлі, зберігання та технологій приготування харчових продуктів як елементів матеріальної культури. Розрахована на студентів-харчовиків, а також антропологів, етнологів, етнографів, екологів, економістів, істориків, культурологів, теологів, філологів, філософів, фольклористів і всіх, хто цікавиться проблемами розвитку народної культури, зокрема традиціями українського харчування.
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Етнографія, звичаї, традиції, спосіб життя, фольклор : етнографія, звичаї, традиції, спосіб життя в Україні
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Етнографія, звичаї, традиції, спосіб життя, фольклор : звичаї, традиції в особистому житті, обряди : страви, вживання їжі : звичаї, пов'язані з приготуванням та вживанням їжі
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Етнографія, звичаї, традиції, спосіб життя, фольклор : українознавство, звичаї українців
1681068 ОФ