- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Вивчення антимікробних властивостей розробленого функціонального кисломолочного напою тану
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Автор:
Біотехнологія XXI століття: Вивчення антимікробних властивостей розробленого функціонального кисломолочного напою тану
б.г.
ISBN отсутствует
Автор:
Біотехнологія XXI століття: Вивчення антимікробних властивостей розробленого функціонального кисломолочного напою тану
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Вивчення антимікробних властивостей розробленого функціонального кисломолочного напою тану / А. В. Соловйова [та ін.] // Біотехнологія XXI століття : матеріали ХІ Всеукр. наук.-практ. конф. (21 квіт. 2017 р.) : (для студентів, аспірантів і молодих учених) / ДНУ, Ін-т модернізації змісту освіти [та ін.]. – Київ : Політехніка, 2017. – С. 70.
Вивчення антимікробних властивостей розробленого функціонального кисломолочного напою тану / А. В. Соловйова [та ін.] // Біотехнологія XXI століття : матеріали ХІ Всеукр. наук.-практ. конф. (21 квіт. 2017 р.) : (для студентів, аспірантів і молодих учених) / ДНУ, Ін-т модернізації змісту освіти [та ін.]. – Київ : Політехніка, 2017. – С. 70.