- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Управління якістю та безпечністю під час виробництва йогурту з апіпродуктами
Нет экз.
Статья
Автор:
Science and innovation: Управління якістю та безпечністю під час виробництва йогурту з апіпродуктами
б.г.
ISBN отсутствует
Автор:
Science and innovation: Управління якістю та безпечністю під час виробництва йогурту з апіпродуктами
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Управління якістю та безпечністю під час виробництва йогурту з апіпродуктами / С. В. Мерзлов [et al.] // Science and innovation. – 2018. – Vol.14, № 6. – С.22-34.
Управління якістю та безпечністю під час виробництва йогурту з апіпродуктами / С. В. Мерзлов [et al.] // Science and innovation. – 2018. – Vol.14, № 6. – С.22-34.