- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Семків, М. В. - Вплив трегалози та гліцерину на стійкість до висушування, заморожування-розморожування та осмотич...
Нет экз.
Статья
Автор: Семків, М. В.
Science and innovation: Вплив трегалози та гліцерину на стійкість до висушування, заморожування-розморожування та осмотич...
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Семків, М. В.
Science and innovation: Вплив трегалози та гліцерину на стійкість до висушування, заморожування-розморожування та осмотич...
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Семків, М. В.
Вплив трегалози та гліцерину на стійкість до висушування, заморожування-розморожування та осмотичного стресу у рекомбінантних штамів Saccharomyces cerevisiae / М. В. Семків, О. Тернавська [et al.] // Science and innovation. – 2018. – Vol.14, № 6. – С.73-85.
Семків, М. В.
Вплив трегалози та гліцерину на стійкість до висушування, заморожування-розморожування та осмотичного стресу у рекомбінантних штамів Saccharomyces cerevisiae / М. В. Семків, О. Тернавська [et al.] // Science and innovation. – 2018. – Vol.14, № 6. – С.73-85.