- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Інструменталізація контролю ефективності процесів ароматизації харчових продуктів
Нет экз.
Электронный ресурс (аналит. описание)
Автор:
Сучасні проблеми біології, екології та хімії: Інструменталізація контролю ефективності процесів ароматизації харчових продуктів
б.г.
ISBN отсутствует
Автор:
Сучасні проблеми біології, екології та хімії: Інструменталізація контролю ефективності процесів ароматизації харчових продуктів
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс (аналит. описание)
Інструменталізація контролю ефективності процесів ароматизації харчових продуктів [Электронный ресурс] / Г. О. Чаусовський, Н. П. Лашко // Сучасні проблеми біології, екології та хімії : зб. матеріалів V Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 30-річчю біол. ф-ту Запоріз. нац. ун-ту, 26-28 квіт. 2017 р. / Запорізький нац. ун-т [та ін.]; редкол.: Л. О. Омельянчик [та ін.]. – Електрон. кн. – Запоріжжя : Тандем, 2017. – С.304-305.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : БІОТЕХНОЛОГІЯ : продукти біотехнології : продукти вторинного метаболізму, ферментація та продукти культури клітин : харчові продукти – продукти біотехнології
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : олії, жири, віск, клеї, камеді, смоли : процеси, продукти нафтової та суміжних з нею галузей промисловості : технологія мінеральних масел, переробка нафти та споріднених продуктів : процеси глибокої переробки: синтез, видалення небажаних компонентів за допомогою високотемпературних процесів : процеси, що змінюють структуру вуглецевого каркасу без значної дії на молекулярну масу : ароматизація
Інструменталізація контролю ефективності процесів ароматизації харчових продуктів [Электронный ресурс] / Г. О. Чаусовський, Н. П. Лашко // Сучасні проблеми біології, екології та хімії : зб. матеріалів V Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 30-річчю біол. ф-ту Запоріз. нац. ун-ту, 26-28 квіт. 2017 р. / Запорізький нац. ун-т [та ін.]; редкол.: Л. О. Омельянчик [та ін.]. – Електрон. кн. – Запоріжжя : Тандем, 2017. – С.304-305.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : БІОТЕХНОЛОГІЯ : продукти біотехнології : продукти вторинного метаболізму, ферментація та продукти культури клітин : харчові продукти – продукти біотехнології
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : олії, жири, віск, клеї, камеді, смоли : процеси, продукти нафтової та суміжних з нею галузей промисловості : технологія мінеральних масел, переробка нафти та споріднених продуктів : процеси глибокої переробки: синтез, видалення небажаних компонентів за допомогою високотемпературних процесів : процеси, що змінюють структуру вуглецевого каркасу без значної дії на молекулярну масу : ароматизація