- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Докшина, О. Ю. - Впровадження у заклади ресторанного господарства борошняних кондитерських виробів функціонального...
Нет экз.
Электронный ресурс (аналит. описание)
Автор: Докшина, О. Ю.
Матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції "Проблеми і тенденції розвитку сучасної економіки в умовах інтеграційних процесів: теоретичні та практичні аспекти" (17-18 жовт. 2019 р.): Впровадження у заклади ресторанного господарства борошняних кондитерських виробів функціонального...
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Докшина, О. Ю.
Матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції "Проблеми і тенденції розвитку сучасної економіки в умовах інтеграційних процесів: теоретичні та практичні аспекти" (17-18 жовт. 2019 р.): Впровадження у заклади ресторанного господарства борошняних кондитерських виробів функціонального...
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс (аналит. описание)
Докшина, О. Ю.
Впровадження у заклади ресторанного господарства борошняних кондитерських виробів функціонального призначення [Электронный ресурс] / О. Ю. Докшина // Матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції "Проблеми і тенденції розвитку сучасної економіки в умовах інтеграційних процесів: теоретичні та практичні аспекти" (17-18 жовт. 2019 р.) / Херсонський держ. ун-т [та ін.]; упоряд. Т. С. Казакова. – Електрон. кн. – Херсон : Вишемирський В. С., 2019. – С.404-405.
Докшина, О. Ю.
Впровадження у заклади ресторанного господарства борошняних кондитерських виробів функціонального призначення [Электронный ресурс] / О. Ю. Докшина // Матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції "Проблеми і тенденції розвитку сучасної економіки в умовах інтеграційних процесів: теоретичні та практичні аспекти" (17-18 жовт. 2019 р.) / Херсонський держ. ун-т [та ін.]; упоряд. Т. С. Казакова. – Електрон. кн. – Херсон : Вишемирський В. С., 2019. – С.404-405.