- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Особливості розроблення низькобілкових «борошняних» кондитерських виробів
Нет экз.
Электронный ресурс (аналит. описание)
Автор:
Perspectives of world science and education: Особливості розроблення низькобілкових «борошняних» кондитерських виробів
б.г.
ISBN отсутствует
Автор:
Perspectives of world science and education: Особливості розроблення низькобілкових «борошняних» кондитерських виробів
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс (аналит. описание)
Особливості розроблення низькобілкових «борошняних» кондитерських виробів [Электронный ресурс] / В. В. Дорохович, М. Ю. Грицевіч, Є. В. Богатирьова // Perspectives of world science and education : abstracts of II Intern. sci. and practical conf., Osaka, Japan, 30-31 Oct. 2019 / ed. board: A. Ryu [et al.]. – Електрон. кн. – Osaka : CPN, 2019. – С.482-487.
Особливості розроблення низькобілкових «борошняних» кондитерських виробів [Электронный ресурс] / В. В. Дорохович, М. Ю. Грицевіч, Є. В. Богатирьова // Perspectives of world science and education : abstracts of II Intern. sci. and practical conf., Osaka, Japan, 30-31 Oct. 2019 / ed. board: A. Ryu [et al.]. – Електрон. кн. – Osaka : CPN, 2019. – С.482-487.