- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Мізь, Євгенія - Перспективи створення рецептури сосисок на основі м’яса мускусної качки
Нет экз.
Электронный ресурс (аналит. описание)
Автор: Мізь, Євгенія
Перспективи створення рецептури сосисок на основі м’яса мускусної качки
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Мізь, Євгенія
Перспективи створення рецептури сосисок на основі м’яса мускусної качки
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс (аналит. описание)
Мізь, Євгенія.
Перспективи створення рецептури сосисок на основі м’яса мускусної качки [Электронный ресурс] / Є. Мізь, Н. Божко // Модернізація національної системи управління державним розвитком = Modernization of the national system of state development: challenges and perspectives : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. 8–9 грудн. 2016 р. : збірник / НААН України, Ін-т кормів та с.-г. Поділля, Тернопільська держ. с.-г. дослід. ст. [та ін.]; редкол.: І. І. Водяник [та ін.]. – Тернопіль : Крок, 2016. - Ч. 1 : . – Електрон. кн. – 2016. – С. 165-166.
Мізь, Євгенія.
Перспективи створення рецептури сосисок на основі м’яса мускусної качки [Электронный ресурс] / Є. Мізь, Н. Божко // Модернізація національної системи управління державним розвитком = Modernization of the national system of state development: challenges and perspectives : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. 8–9 грудн. 2016 р. : збірник / НААН України, Ін-т кормів та с.-г. Поділля, Тернопільська держ. с.-г. дослід. ст. [та ін.]; редкол.: І. І. Водяник [та ін.]. – Тернопіль : Крок, 2016. - Ч. 1 : . – Електрон. кн. – 2016. – С. 165-166.