- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Кравченко, Ольга Олександрівна - Основи біотехнології
Книга
Автор: Кравченко, Ольга Олександрівна
Основи біотехнології : навч. посіб.
Издательство: Київський ун-т, 2019 г.
ISBN 978-966-933-057-4
Автор: Кравченко, Ольга Олександрівна
Основи біотехнології : навч. посіб.
Издательство: Київський ун-т, 2019 г.
ISBN 978-966-933-057-4
Книга
131 15238
Кравченко, Ольга Олександрівна.
Основи біотехнології : навч. посіб. / О. О. Кравченко, О. М. Савчук, Л. І. Остапченко; Київський нац. ун-т ім. Т. Шевченка. – Київ : Київський ун-т, 2019. – 269 с. : рис., табл.
Бібліогр.: с. 267-269 (21 назва).
ISBN 978-966-933-057-4.
На сучасному, науково обґрунтованому рівні висвітлено основні засади біотехнологічних процесів, викладено роль і особливості використання ензимів у виробництві. Розглянуто особливості продуктів і продуцентів у біотехнології, велику увагу приділено методам, що застосовують для отримання, очищення й формуляції продуктів. Досконало описано особливості організації біотехнологічного виробництва і підходи до стандартизації та контролю якості. Для студентів біологічних, біотехнологічних, хіміко-технологічних і фармацевтичних спеціальностей закладів вищої освіти.
Дисциплины = Природничі науки : Базовый : Біотехнологія
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : БІОТЕХНОЛОГІЯ : посібники для викладання, навчання, практичної підготовки - біотехнологія : підручники, навчальні посібники для університетів, ВНЗ - біотехнологія
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : БІОТЕХНОЛОГІЯ : процеси та технологія біотехнології : біотехнологічний процес, біотехнологія
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : БІОТЕХНОЛОГІЯ : продукти біотехнології : продукти вторинного метаболізму, ферментація та продукти культури клітин : ензими - продукти біотехнології
1687133 ОФ
131 15238
Кравченко, Ольга Олександрівна.
Основи біотехнології : навч. посіб. / О. О. Кравченко, О. М. Савчук, Л. І. Остапченко; Київський нац. ун-т ім. Т. Шевченка. – Київ : Київський ун-т, 2019. – 269 с. : рис., табл.
Бібліогр.: с. 267-269 (21 назва).
ISBN 978-966-933-057-4.
На сучасному, науково обґрунтованому рівні висвітлено основні засади біотехнологічних процесів, викладено роль і особливості використання ензимів у виробництві. Розглянуто особливості продуктів і продуцентів у біотехнології, велику увагу приділено методам, що застосовують для отримання, очищення й формуляції продуктів. Досконало описано особливості організації біотехнологічного виробництва і підходи до стандартизації та контролю якості. Для студентів біологічних, біотехнологічних, хіміко-технологічних і фармацевтичних спеціальностей закладів вищої освіти.
Дисциплины = Природничі науки : Базовый : Біотехнологія
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : БІОТЕХНОЛОГІЯ : посібники для викладання, навчання, практичної підготовки - біотехнологія : підручники, навчальні посібники для університетів, ВНЗ - біотехнологія
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : БІОТЕХНОЛОГІЯ : процеси та технологія біотехнології : біотехнологічний процес, біотехнологія
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : БІОТЕХНОЛОГІЯ : продукти біотехнології : продукти вторинного метаболізму, ферментація та продукти культури клітин : ензими - продукти біотехнології
1687133 ОФ