- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Демченко, Л. О. - Особливості створення кластерів гастрономічного туризму
Нет экз.
Электронный ресурс (аналит. описание)
Автор: Демченко, Л. О.
Особливості створення кластерів гастрономічного туризму
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Демченко, Л. О.
Особливості створення кластерів гастрономічного туризму
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс (аналит. описание)
Демченко, Л. О.
Особливості створення кластерів гастрономічного туризму [Электронный ресурс] / Л. О. Демченко, О. Л. Михайлюк // Сучасний рух науки : [тези доп.] VIII Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (3-4 жовт. 2019 р.). – Дніпро : [б. в.], 2019. - Т. 1 : . – Електрон. кн. – 2019. – С. 539-543.
Демченко, Л. О.
Особливості створення кластерів гастрономічного туризму [Электронный ресурс] / Л. О. Демченко, О. Л. Михайлюк // Сучасний рух науки : [тези доп.] VIII Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (3-4 жовт. 2019 р.). – Дніпро : [б. в.], 2019. - Т. 1 : . – Електрон. кн. – 2019. – С. 539-543.