- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Золотухіна, І. В. - Оптимальне співвідношення компонентів білково-вуглеводних напівфабрикатів
Нет экз.
Электронный ресурс (аналит. описание)
Автор: Золотухіна, І. В.
Modern priorities of economics engineering and technologies: Оптимальне співвідношення компонентів білково-вуглеводних напівфабрикатів
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Золотухіна, І. В.
Modern priorities of economics engineering and technologies: Оптимальне співвідношення компонентів білково-вуглеводних напівфабрикатів
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс (аналит. описание)
Золотухіна, І. В.
Оптимальне співвідношення компонентів білково-вуглеводних напівфабрикатів [Электронный ресурс] / І. В. Золотухіна, К. А. Сефіханова // Ukraine – EU. Modern technology, business and law : сollection of intern. sci. papers, april 19–23, 2016, Slovak republic - Poland : in 2 pt. / Chernihiv nat. univ. of technology [et al.]; chief ed. A. Shevtsov. – Chernihiv : CNUT, 2016. - P. 1 : Modern priorities of economics engineering and technologies. – Електрон. кн. – 2016. – С. 363-366.
Золотухіна, І. В.
Оптимальне співвідношення компонентів білково-вуглеводних напівфабрикатів [Электронный ресурс] / І. В. Золотухіна, К. А. Сефіханова // Ukraine – EU. Modern technology, business and law : сollection of intern. sci. papers, april 19–23, 2016, Slovak republic - Poland : in 2 pt. / Chernihiv nat. univ. of technology [et al.]; chief ed. A. Shevtsov. – Chernihiv : CNUT, 2016. - P. 1 : Modern priorities of economics engineering and technologies. – Електрон. кн. – 2016. – С. 363-366.