- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Сирохман, Іван Васильович - Асортимент і якість кондитерських виробів
Книга
Автор: Сирохман, Іван Васильович
Асортимент і якість кондитерських виробів : навч. посіб. для студентів ВНЗ
Издательство: Центр учбової літ. (ЦУЛ), 2017 г.
ISBN 978-966-364-899-6
Автор: Сирохман, Іван Васильович
Асортимент і якість кондитерських виробів : навч. посіб. для студентів ВНЗ
Издательство: Центр учбової літ. (ЦУЛ), 2017 г.
ISBN 978-966-364-899-6
Книга
149 6699
Сирохман, Іван Васильович.
Асортимент і якість кондитерських виробів : навч. посіб. для студентів ВНЗ / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець; Львівська комерційна акад.. – Київ : Центр учбової літ. (ЦУЛ), 2017. – 634 с. : табл., рис.
Бібліогр.: с. 633-634 (20 назв).
ISBN 978-966-364-899-6.
Наведсно класифікацію і дано товарознавчу характеристику асортименту кондитерських виробів. Розглянуто формування асортимент, вимоги до якості та правила приймання кондитерських виробів. Виділено основні групи і підгрупи, типові представники, їх споживні властивості і відмінні особливості та ілюстрації. Це допоможе студентам і фахівцям краще орієнтуватись у складному асортименті кондитерських виробів. Вимоги до якості відповідних груп базуються па діючих державних стандартах, частина матеріалу узагальнена за результатами досліджень різних авторів. Матеріал посібника викладено відповідно до програми дисципліни «Товарознавство продовольчих товарів». Він розрахований на підготовку бакалаврів за напрямом «Товарознавство і торгівельне підприємництво», магістрів і для підвищення кваліфікації відповідних фахівців. Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів.
Дисциплины = Природничі науки : Базовый : Товарознавство
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів : цукрове виробництво, цукристі кондитерські вироби, солодощі : переробка цукру, продукти цукрового виробництва, цукристі кондитерські вироби : цукристі кондитерські вироби загалом
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : хімічна технологія загалом : матеріали, характеристики, процеси та обладнання хімічних виробництв : посібники для викладання, навчання та практичної підготовки - хімічна технологія : підручники, навчальні посібники для університетів, ВНЗ - хімічна технологія
1687444 ОФ
149 6699
Сирохман, Іван Васильович.
Асортимент і якість кондитерських виробів : навч. посіб. для студентів ВНЗ / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець; Львівська комерційна акад.. – Київ : Центр учбової літ. (ЦУЛ), 2017. – 634 с. : табл., рис.
Бібліогр.: с. 633-634 (20 назв).
ISBN 978-966-364-899-6.
Наведсно класифікацію і дано товарознавчу характеристику асортименту кондитерських виробів. Розглянуто формування асортимент, вимоги до якості та правила приймання кондитерських виробів. Виділено основні групи і підгрупи, типові представники, їх споживні властивості і відмінні особливості та ілюстрації. Це допоможе студентам і фахівцям краще орієнтуватись у складному асортименті кондитерських виробів. Вимоги до якості відповідних груп базуються па діючих державних стандартах, частина матеріалу узагальнена за результатами досліджень різних авторів. Матеріал посібника викладено відповідно до програми дисципліни «Товарознавство продовольчих товарів». Він розрахований на підготовку бакалаврів за напрямом «Товарознавство і торгівельне підприємництво», магістрів і для підвищення кваліфікації відповідних фахівців. Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів.
Дисциплины = Природничі науки : Базовый : Товарознавство
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів : цукрове виробництво, цукристі кондитерські вироби, солодощі : переробка цукру, продукти цукрового виробництва, цукристі кондитерські вироби : цукристі кондитерські вироби загалом
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : хімічна технологія загалом : матеріали, характеристики, процеси та обладнання хімічних виробництв : посібники для викладання, навчання та практичної підготовки - хімічна технологія : підручники, навчальні посібники для університетів, ВНЗ - хімічна технологія
1687444 ОФ