- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Zharikova, О. В. - Improving the competitiveness of dairy products in accordance with european standards
Нет экз.
Электронный ресурс (аналит. описание)
Автор: Zharikova, О. В.
Improving the competitiveness of dairy products in accordance with european standards
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Zharikova, О. В.
Improving the competitiveness of dairy products in accordance with european standards
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс (аналит. описание)
Zharikova, О. В.
Improving the competitiveness of dairy products in accordance with european standards [Электронный ресурс] / О. В. Zharikova, O. V. Pashchenko // Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (23–25 трав. 2018 р., м. Київ) : 120 річниці НУБіП України присвяч. : збірник / Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України (НУБІП); відп. ред. С. М. Ніколаєнко. – Київ : НУБіП України, 2018. - Т. 1 : . – Електрон. кн. – 2018. – C.32-35.
Zharikova, О. В.
Improving the competitiveness of dairy products in accordance with european standards [Электронный ресурс] / О. В. Zharikova, O. V. Pashchenko // Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (23–25 трав. 2018 р., м. Київ) : 120 річниці НУБіП України присвяч. : збірник / Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України (НУБІП); відп. ред. С. М. Ніколаєнко. – Київ : НУБіП України, 2018. - Т. 1 : . – Електрон. кн. – 2018. – C.32-35.