- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Нікула, В. - Гастрономічний туризм: можливості для урізноманітнення туристичних пропозицій в Сібіуському районі
Нет экз.
Статья
Автор: Нікула, В.
Вісник Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Серія: Економіка: Гастрономічний туризм: можливості для урізноманітнення туристичних пропозицій в Сібіуському районі
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Нікула, В.
Вісник Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Серія: Економіка: Гастрономічний туризм: можливості для урізноманітнення туристичних пропозицій в Сібіуському районі
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Нікула, В.
Гастрономічний туризм: можливості для урізноманітнення туристичних пропозицій в Сібіуському районі / В. Нікула, С. Спану // Вісник Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Серія: Економіка. – 2019. – Вип. 1 (202). – С. 48-54.
Предметні рубрики = ВИЗНАЧНИКИ МІСЦЯ : Країни та місцевості сучасного світу : Європа : Центральна Європа : Румунія
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Економіка. Економічні науки : економічне становище, економічна політика, управління та планування в економіці, виробництво, послуги, ціни : туризм, економіка туризму : характеристики туризму : характеристики туризму відповідно цілі, мотиву, умови : гастрономічний туризм, туризм з метою дегустації вин
Нікула, В.
Гастрономічний туризм: можливості для урізноманітнення туристичних пропозицій в Сібіуському районі / В. Нікула, С. Спану // Вісник Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Серія: Економіка. – 2019. – Вип. 1 (202). – С. 48-54.
Предметні рубрики = ВИЗНАЧНИКИ МІСЦЯ : Країни та місцевості сучасного світу : Європа : Центральна Європа : Румунія
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Економіка. Економічні науки : економічне становище, економічна політика, управління та планування в економіці, виробництво, послуги, ціни : туризм, економіка туризму : характеристики туризму : характеристики туризму відповідно цілі, мотиву, умови : гастрономічний туризм, туризм з метою дегустації вин