- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Гайдаржи, Анастасія Василівна - Біотехнологічні властивості дріжжів призначення для виготовлення білих вин
Микрофиша
Автор: Гайдаржи, Анастасія Василівна
Біотехнологічні властивості дріжжів призначення для виготовлення білих вин : дипломна робота магістра
Biotechnological properties of yeast for the production of white wines
2019 г.
ISBN отсутствует
Автор: Гайдаржи, Анастасія Василівна
Біотехнологічні властивості дріжжів призначення для виготовлення білих вин : дипломна робота магістра
Biotechnological properties of yeast for the production of white wines
2019 г.
ISBN отсутствует
(UA) Дипломні роботи
Д/р 4213
Гайдаржи, Анастасія Василівна.
Біотехнологічні властивості дріжжів призначення для виготовлення білих вин = Biotechnological properties of yeast for the production of white wines : дипломна робота магістра / А. В. Гайдаржи; наук. кер. Т. В. Гудзенко; ОНУ ім. І. І. Мечникова, Біол. ф-т, Каф. мікробіології, вірусології та біотехнології. – Одеса, 2019. – 56 с. + CD.
Предметні рубрики = Дипломні роботи, кваліфікаційні роботи
Ф 2 - 1 экз.
Д/р 4213
Гайдаржи, Анастасія Василівна.
Біотехнологічні властивості дріжжів призначення для виготовлення білих вин = Biotechnological properties of yeast for the production of white wines : дипломна робота магістра / А. В. Гайдаржи; наук. кер. Т. В. Гудзенко; ОНУ ім. І. І. Мечникова, Біол. ф-т, Каф. мікробіології, вірусології та біотехнології. – Одеса, 2019. – 56 с. + CD.
Предметні рубрики = Дипломні роботи, кваліфікаційні роботи
Ф 2 - 1 экз.