- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Кухтіна, Альона Олександрівна - Біотехнологічні властивості Lactodacillus plantarum ОНУ 311, корисні для виробництва йогурту
Микрофиша
Автор: Кухтіна, Альона Олександрівна
Біотехнологічні властивості Lactodacillus plantarum ОНУ 311, корисні для виробництва йогурту : дипломна робота бакалавра
Biotechnological properties of Lactodacillus plantarum ONU 311 useful for yougurt production
2020 г.
ISBN отсутствует
Автор: Кухтіна, Альона Олександрівна
Біотехнологічні властивості Lactodacillus plantarum ОНУ 311, корисні для виробництва йогурту : дипломна робота бакалавра
Biotechnological properties of Lactodacillus plantarum ONU 311 useful for yougurt production
2020 г.
ISBN отсутствует
(UA) Дипломні роботи
Д/р 4294
Кухтіна, Альона Олександрівна.
Біотехнологічні властивості Lactodacillus plantarum ОНУ 311, корисні для виробництва йогурту = Biotechnological properties of Lactodacillus plantarum ONU 311 useful for yougurt production : дипломна робота бакалавра / А. О. Кухтіна; наук. кер. Н. В. Ліманська; ОНУ ім. І. І. Мечникова, Біол. ф-т, Каф. мікробіології, вірусології та біотехнології. – Одеса, 2020. – 34 с. + СD.
Предметні рубрики = Дипломні роботи, кваліфікаційні роботи
Ф 2 - 1 экз.
Д/р 4294
Кухтіна, Альона Олександрівна.
Біотехнологічні властивості Lactodacillus plantarum ОНУ 311, корисні для виробництва йогурту = Biotechnological properties of Lactodacillus plantarum ONU 311 useful for yougurt production : дипломна робота бакалавра / А. О. Кухтіна; наук. кер. Н. В. Ліманська; ОНУ ім. І. І. Мечникова, Біол. ф-т, Каф. мікробіології, вірусології та біотехнології. – Одеса, 2020. – 34 с. + СD.
Предметні рубрики = Дипломні роботи, кваліфікаційні роботи
Ф 2 - 1 экз.