- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Скопенко, Н. С. - Якість та безпечність харчових продуктів , як важлива складова конкурентоспроможності підприємств
Нет экз.
Электронный ресурс (аналит. описание)
Автор: Скопенко, Н. С.
Сучасний менеджмент: проблеми та перспективи розвитку: Якість та безпечність харчових продуктів , як важлива складова конкурентоспроможності підприємств
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Скопенко, Н. С.
Сучасний менеджмент: проблеми та перспективи розвитку: Якість та безпечність харчових продуктів , як важлива складова конкурентоспроможності підприємств
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс (аналит. описание)
Скопенко, Н. С.
Якість та безпечність харчових продуктів , як важлива складова конкурентоспроможності підприємств [Электронный ресурс] / Н. С. Скопенко, І. В. Євсєєва-Северина // Сучасний менеджмент: проблеми та перспективи розвитку : матеріали V наук.-практ. Інтернет конф. (29 трав. 2020 р.) / Херсонський держ. аграрний ун-т [та ін.]. – Електрон. кн. – Херсон : Херсонський держ. аграрн. ун-т, 2020. – С. 212-215.
Скопенко, Н. С.
Якість та безпечність харчових продуктів , як важлива складова конкурентоспроможності підприємств [Электронный ресурс] / Н. С. Скопенко, І. В. Євсєєва-Северина // Сучасний менеджмент: проблеми та перспективи розвитку : матеріали V наук.-практ. Інтернет конф. (29 трав. 2020 р.) / Херсонський держ. аграрний ун-т [та ін.]. – Електрон. кн. – Херсон : Херсонський держ. аграрн. ун-т, 2020. – С. 212-215.