- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Феєр, Оксана Валеріївна - Особливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину
Нет экз.
Электронный ресурс (аналит. описание)
Автор: Феєр, Оксана Валеріївна
Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики: Особливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Феєр, Оксана Валеріївна
Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики: Особливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс (аналит. описание)
Феєр, Оксана Валеріївна.
Особливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину [Электронный ресурс] / О. В. Феєр, І. В. Химинець // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики : зб. тез доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (6-7 квіт. 2020 р.) / Мукачівський держ. ун-т [та ін.]; гол. оргкомітету О. В. Феєр. – Електрон. кн. – Мукачево : [б. в.], 2020. – С. 212-213.
Феєр, Оксана Валеріївна.
Особливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину [Электронный ресурс] / О. В. Феєр, І. В. Химинець // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики : зб. тез доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (6-7 квіт. 2020 р.) / Мукачівський держ. ун-т [та ін.]; гол. оргкомітету О. В. Феєр. – Електрон. кн. – Мукачево : [б. в.], 2020. – С. 212-213.