- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Restoring and emulsifying properties of the dried meat semi-finished product
Нет экз.
Электронный ресурс (аналит. описание)
Автор:
Ukrainian food journal . - Vol. 6, iss. 2: Restoring and emulsifying properties of the dried meat semi-finished product
б.г.
ISBN отсутствует
Автор:
Ukrainian food journal . - Vol. 6, iss. 2: Restoring and emulsifying properties of the dried meat semi-finished product
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс (аналит. описание)
Restoring and emulsifying properties of the dried meat semi-finished product [Электронный ресурс] / O. Niemirich [et al.] // Ukrainian food journal : inter. scien. j. / National univ. of Food technologies; ed. in chief: V. Mank. – Kyiv : National univ. of Food technologies, 2012. - Ukrainian food journal . - Vol. 6, iss. 2. – 2017. – С. 302-313.
Restoring and emulsifying properties of the dried meat semi-finished product [Электронный ресурс] / O. Niemirich [et al.] // Ukrainian food journal : inter. scien. j. / National univ. of Food technologies; ed. in chief: V. Mank. – Kyiv : National univ. of Food technologies, 2012. - Ukrainian food journal . - Vol. 6, iss. 2. – 2017. – С. 302-313.