- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Protsenko, Lidia - Features of using hops and CO2-extract in brewing
Нет экз.
Электронный ресурс (аналит. описание)
Автор: Protsenko, Lidia
Ukrainian food journal . - Vol. 6, iss. 1: Features of using hops and CO2-extract in brewing
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Protsenko, Lidia
Ukrainian food journal . - Vol. 6, iss. 1: Features of using hops and CO2-extract in brewing
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс (аналит. описание)
Protsenko, Lidia.
Features of using hops and CO2-extract in brewing [Электронный ресурс] / L. Protsenko, S. Litvynchuk // Ukrainian food journal : inter. scien. j. / National univ. of Food technologies; ed. in chief: V. Mank. – Kyiv : National univ. of Food technologies, 2012. - Ukrainian food journal . - Vol. 6, iss. 1. – 2017. – P. 77-84.
Protsenko, Lidia.
Features of using hops and CO2-extract in brewing [Электронный ресурс] / L. Protsenko, S. Litvynchuk // Ukrainian food journal : inter. scien. j. / National univ. of Food technologies; ed. in chief: V. Mank. – Kyiv : National univ. of Food technologies, 2012. - Ukrainian food journal . - Vol. 6, iss. 1. – 2017. – P. 77-84.