- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Mriachenko, Nataliia - Study of technological factors impact on the viscosity of "Wheat starch-Tween 20 (E432)" system
Нет экз.
Электронный ресурс (аналит. описание)
Автор: Mriachenko, Nataliia
Ukrainian food journal . - Vol. 6, iss. 1: Study of technological factors impact on the viscosity of "Wheat starch-Tween 20 (E432)" system
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Mriachenko, Nataliia
Ukrainian food journal . - Vol. 6, iss. 1: Study of technological factors impact on the viscosity of "Wheat starch-Tween 20 (E432)" system
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс (аналит. описание)
Mriachenko, Nataliia.
Study of technological factors impact on the viscosity of "Wheat starch-Tween 20 (E432)" system [Электронный ресурс] / N. Mriachenko, S. Iurchenko // Ukrainian food journal : inter. scien. j. / National univ. of Food technologies; ed. in chief: V. Mank. – Kyiv : National univ. of Food technologies, 2012. - Ukrainian food journal . - Vol. 6, iss. 1. – 2017. – P. 93-102.
Mriachenko, Nataliia.
Study of technological factors impact on the viscosity of "Wheat starch-Tween 20 (E432)" system [Электронный ресурс] / N. Mriachenko, S. Iurchenko // Ukrainian food journal : inter. scien. j. / National univ. of Food technologies; ed. in chief: V. Mank. – Kyiv : National univ. of Food technologies, 2012. - Ukrainian food journal . - Vol. 6, iss. 1. – 2017. – P. 93-102.