- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Походило, Є. В. - Ідентифікація свіжого та розмороженого м’яса методом імпедансної спектроскопії
Нет экз.
Статья
Автор: Походило, Є. В.
Вимірювальна техніка та метрологія: Ідентифікація свіжого та розмороженого м’яса методом імпедансної спектроскопії
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Походило, Є. В.
Вимірювальна техніка та метрологія: Ідентифікація свіжого та розмороженого м’яса методом імпедансної спектроскопії
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Походило, Є. В.
Ідентифікація свіжого та розмороженого м’яса методом імпедансної спектроскопії / Є. В. Походило, Н. Б. Флюнт // Вимірювальна техніка та метрологія. – 2019. – Вип.80 (3). – C. 15-20.
Походило, Є. В.
Ідентифікація свіжого та розмороженого м’яса методом імпедансної спектроскопії / Є. В. Походило, Н. Б. Флюнт // Вимірювальна техніка та метрологія. – 2019. – Вип.80 (3). – C. 15-20.