- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Якість та аеробна стабільність ферментованого плющеного зерна кукурудзи за сумісної інтродукції п...
Нет экз.
Статья
Автор:
Сільськогосподарська мікробіологія: Якість та аеробна стабільність ферментованого плющеного зерна кукурудзи за сумісної інтродукції п...
б.г.
ISBN отсутствует
Автор:
Сільськогосподарська мікробіологія: Якість та аеробна стабільність ферментованого плющеного зерна кукурудзи за сумісної інтродукції п...
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Якість та аеробна стабільність ферментованого плющеного зерна кукурудзи за сумісної інтродукції пробіотичних штампів молочнокислих бактерій та представників Bacillus subtilis / М. Г. Передерій [та ін.] // Сільськогосподарська мікробіологія. – 2019. – Вип.29. – С. 62-70.
Якість та аеробна стабільність ферментованого плющеного зерна кукурудзи за сумісної інтродукції пробіотичних штампів молочнокислих бактерій та представників Bacillus subtilis / М. Г. Передерій [та ін.] // Сільськогосподарська мікробіологія. – 2019. – Вип.29. – С. 62-70.