Зоопсихологія

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2024
Автори
Науковий керівник
Редактор
Назва журналу
ISSN
E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
Методичні рекомендації містять перелік питань для підготовки і обговорення на заняттях, завдання для самостійного опрацювання окремих тем, перелік допоміжної літератури. Мета методичних рекомендацій – допомогти здобувачам засвоїти теоретичні розділи курсу та підготуватися до семінарських занять. Методичні рекомендації розроблені у відповідності до робочої програми з дисципліни «Зоопсихологія» для здобувачів першого рівня вищої освіти біологічних спеціальностей.
Опис
Ключові слова
зоопсихологія, 091 Біологія та біохімія, 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), 162 Біотехнології і біоінженерія, 206 Садово-паркове господарство, поведінка людини і тварин, психічні процеси людини і тварин, походження і розвиток психіки в процесі еволюції
Бібліографічний опис
Зоопсихологія [Електронний ресурс] : електрон. метод. рек. до семін. занять та самост. роботи з курсу «Зоопсихологія» для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 091 «Біологія та біохімія», 014.05 «Серед. освіта» (Біологія та здоров’я людини), 162 «Біотехнології і біоінженерія», 206 «Сад.-парк. госп-во» / уклад. І. Л. Рижко. – Одеса : Одес. нац. ун-т ім. І. І. Мечникова, 2024. – 25 с. – 0,9 МБ.
DOI
ORCID:
УДК
159.929(076)