- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Ціватий, Вячеслав - Історична гастрономіка та гастрономічна культура Італії доби раннього Нового часу (XVI-XVIII ст.)...
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Автор: Ціватий, Вячеслав
Матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених "Одеські читання 2020" [24-25 жовт. 2020, м. Одеса]: Історична гастрономіка та гастрономічна культура Італії доби раннього Нового часу (XVI-XVIII ст.)...
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Ціватий, Вячеслав
Матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених "Одеські читання 2020" [24-25 жовт. 2020, м. Одеса]: Історична гастрономіка та гастрономічна культура Італії доби раннього Нового часу (XVI-XVIII ст.)...
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Ціватий, Вячеслав.
Історична гастрономіка та гастрономічна культура Італії доби раннього Нового часу (XVI-XVIII ст.): десерти в зовнішній політиці та дипломатії (темпоральний дискурс) / В. Ціватий // Одіссос. Актуальні проблеми історії, археології та етнології : [зб. матеріалів міжнар. конф. "Одеські читання"] / гол. редкол. В. Г. Кушнір; ОНУ ім. І. І. Мечникова, Ф-т історії та філософії. – Одеса : Удача, 2009. - Вип. 7 : Матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених "Одеські читання 2020" [24-25 жовт. 2020, м. Одеса]. – 2020. – С. 84-88.
Ціватий, Вячеслав.
Історична гастрономіка та гастрономічна культура Італії доби раннього Нового часу (XVI-XVIII ст.): десерти в зовнішній політиці та дипломатії (темпоральний дискурс) / В. Ціватий // Одіссос. Актуальні проблеми історії, археології та етнології : [зб. матеріалів міжнар. конф. "Одеські читання"] / гол. редкол. В. Г. Кушнір; ОНУ ім. І. І. Мечникова, Ф-т історії та філософії. – Одеса : Удача, 2009. - Вип. 7 : Матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених "Одеські читання 2020" [24-25 жовт. 2020, м. Одеса]. – 2020. – С. 84-88.