- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Гончар, Л. О. - Концептуально-організаційні засади функціонування ресторанного бізнесу в умовах пандемії covid-19
Нет экз.
Электронный ресурс (аналит. описание)
Автор: Гончар, Л. О.
Integration of business structures: competition and cooperation: Концептуально-організаційні засади функціонування ресторанного бізнесу в умовах пандемії covid-19
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Гончар, Л. О.
Integration of business structures: competition and cooperation: Концептуально-організаційні засади функціонування ресторанного бізнесу в умовах пандемії covid-19
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс (аналит. описание)
Гончар, Л. О.
Концептуально-організаційні засади функціонування ресторанного бізнесу в умовах пандемії covid-19 [Электронный ресурс] / Л. О. Гончар, Д. М. Павлюк // Integration of business structures: competition and cooperation : V International scientific-practical conference (February 19-20, 2021. Tbilisi, Georgia). – Електрон. кн. – Riga; Tbilisi : Baltija publ., 2021. – С.13-19.
Гончар, Л. О.
Концептуально-організаційні засади функціонування ресторанного бізнесу в умовах пандемії covid-19 [Электронный ресурс] / Л. О. Гончар, Д. М. Павлюк // Integration of business structures: competition and cooperation : V International scientific-practical conference (February 19-20, 2021. Tbilisi, Georgia). – Електрон. кн. – Riga; Tbilisi : Baltija publ., 2021. – С.13-19.