- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Білик, Олена Анатоліївна - Дослідження впливу мальтодекстрину на подовження свіжості хлібобулочних виробів
Нет экз.
Электронный ресурс (аналит. описание)
Автор: Білик, Олена Анатоліївна
Science, theory and practice: Дослідження впливу мальтодекстрину на подовження свіжості хлібобулочних виробів
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Білик, Олена Анатоліївна
Science, theory and practice: Дослідження впливу мальтодекстрину на подовження свіжості хлібобулочних виробів
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс (аналит. описание)
Білик, Олена Анатоліївна.
Дослідження впливу мальтодекстрину на подовження свіжості хлібобулочних виробів [Электронный ресурс] / О. А. Білик // Science, theory and practice : abstracts of XXIX Intern. Scientific and Practical Conference (June 08 – 11, Tokyo, 2021) / ed. E. Pluzhnik; International science group. – [S. l.] : [s. n.], 2021. – С. 531-535.
Білик, Олена Анатоліївна.
Дослідження впливу мальтодекстрину на подовження свіжості хлібобулочних виробів [Электронный ресурс] / О. А. Білик // Science, theory and practice : abstracts of XXIX Intern. Scientific and Practical Conference (June 08 – 11, Tokyo, 2021) / ed. E. Pluzhnik; International science group. – [S. l.] : [s. n.], 2021. – С. 531-535.