- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Балановська, Тетяна І. - Поліпшення якості продукції молочного скотарства як чинник підвищення її конкурентоспроможності
Нет экз.
Статья
Автор: Балановська, Тетяна І.
Науковий вісник нац. аграрного університету: Поліпшення якості продукції молочного скотарства як чинник підвищення її конкурентоспроможності
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Балановська, Тетяна І.
Науковий вісник нац. аграрного університету: Поліпшення якості продукції молочного скотарства як чинник підвищення її конкурентоспроможності
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Балановська, Тетяна І.
Поліпшення якості продукції молочного скотарства як чинник підвищення її конкурентоспроможності / Т. І. Балановська, Н. І. Процюк // Науковий вісник нац. аграрного університету. – 29/04/2008. – N119. – С. 190-194.
Балановська, Тетяна І.
Поліпшення якості продукції молочного скотарства як чинник підвищення її конкурентоспроможності / Т. І. Балановська, Н. І. Процюк // Науковий вісник нац. аграрного університету. – 29/04/2008. – N119. – С. 190-194.