- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Гавриленко, Ольга Борисівна - Мікробіологічні показники якості готових страв на підприємствах громадського харчування Татарбуна...
Нет экз.
Книга
Автор: Гавриленко, Ольга Борисівна
Мікробіологічні показники якості готових страв на підприємствах громадського харчування Татарбуна... : дипломна робота
2014 г.
ISBN отсутствует
Автор: Гавриленко, Ольга Борисівна
Мікробіологічні показники якості готових страв на підприємствах громадського харчування Татарбуна... : дипломна робота
2014 г.
ISBN отсутствует
Книга
Гавриленко, Ольга Борисівна.
Мікробіологічні показники якості готових страв на підприємствах громадського харчування Татарбунарського району : дипломна робота / О. Б. Гавриленко; наук. керiвник: О. Ю. Зінченко; ОНУ ім. І. І. Мечникова, Біол. ф-т, Каф. мікробіології, вірусології та біотехнології. – Одеса, 2014. – 49 с.
Гавриленко, Ольга Борисівна.
Мікробіологічні показники якості готових страв на підприємствах громадського харчування Татарбунарського району : дипломна робота / О. Б. Гавриленко; наук. керiвник: О. Ю. Зінченко; ОНУ ім. І. І. Мечникова, Біол. ф-т, Каф. мікробіології, вірусології та біотехнології. – Одеса, 2014. – 49 с.