- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Петрова, Жанна Олександрівна - Енергоефективні теплотехнології переробки функціональної сировини
Книга
Автор: Петрова, Жанна Олександрівна
Енергоефективні теплотехнології переробки функціональної сировини
Серия: Проект 'Наукова книга'
Издательство: Наукова думка, 2018 г.
ISBN 978-966-00-1620-0
Автор: Петрова, Жанна Олександрівна
Енергоефективні теплотехнології переробки функціональної сировини
Серия: Проект 'Наукова книга'
Издательство: Наукова думка, 2018 г.
ISBN 978-966-00-1620-0
Книга
149 6681
Петрова, Жанна Олександрівна.
Енергоефективні теплотехнології переробки функціональної сировини / Ж. О. Петрова, Ю. Ф. Снєжкін; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. – Київ : Наукова думка, 2018. – 188 с. : рис., табл. – (Проект "Наукова книга")
Бібліогр.: с. 172-185 (270 назв)
ISBN 978-966-00-1620-0.
У монографії розглянуто комплексне вирішення проблеми наукового обґрунтування та розробки енергоефективних теплотехнологій отримання функціональних харчових порошків. Поставлена задача вирішується через створення рослинних композицій, розроблення енергоефективного виробництва продуктів швидкого приготування для гарячого харчування населення.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів : стан, склад, форма харчових продуктів : порошкоподібні харчові продукти
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побуту : продукти харчування, приготування їжі, страви : продукти харчування, їхні властивості та харчова цінність
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів : технологія консервування харчових продуктів : консервування харчових продуктів загалом, консервування овочевих продуктів рослинного походження : консервування сушінням, в’ялення, сушіння виморожуванням продуктів рослинного походження
1669529 ОФ
149 6681
Петрова, Жанна Олександрівна.
Енергоефективні теплотехнології переробки функціональної сировини / Ж. О. Петрова, Ю. Ф. Снєжкін; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. – Київ : Наукова думка, 2018. – 188 с. : рис., табл. – (Проект "Наукова книга")
Бібліогр.: с. 172-185 (270 назв)
ISBN 978-966-00-1620-0.
У монографії розглянуто комплексне вирішення проблеми наукового обґрунтування та розробки енергоефективних теплотехнологій отримання функціональних харчових порошків. Поставлена задача вирішується через створення рослинних композицій, розроблення енергоефективного виробництва продуктів швидкого приготування для гарячого харчування населення.
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів : стан, склад, форма харчових продуктів : порошкоподібні харчові продукти
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побуту : продукти харчування, приготування їжі, страви : продукти харчування, їхні властивості та харчова цінність
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi : харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів : технологія консервування харчових продуктів : консервування харчових продуктів загалом, консервування овочевих продуктів рослинного походження : консервування сушінням, в’ялення, сушіння виморожуванням продуктів рослинного походження
1669529 ОФ