- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства
Книга
Автор:
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства : навч. посіб.
Издательство: Олді-Плюс, 2016 г.
ISBN 978-966-289-098-3
Автор:
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства : навч. посіб.
Издательство: Олді-Плюс, 2016 г.
ISBN 978-966-289-098-3
Книга
195 23459
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства : навч. посіб. / П. П. Павленкова [та ін.]; Одеська нац. акад. харчових технологій. – Херсон : Олді-Плюс, 2016. – 311 с. : рис., табл.
Бібліогр.: с. 200 (18 назв).
ISBN 978-966-289-098-3.
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Економіка. Економічні науки : економічне становище, економічна політика, управління та планування в економіці, виробництво, послуги, ціни : туризм, економіка туризму : окремі послуги в туризмі : готельне розміщення, громадське харчування : готельна індустрія : ресторани, кафетерії
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Організація комерційних та приватних підприємств. Організація торгівлі : організація виробництва, планування виробничих процесів, управління виробництвом, контроль на виробництві; конструювання підприємств, проектування підприємств : організація виробничого процесу, організація технологічного процесу
Ключевые слова = структурно-технологическое проектирование
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Організація комерційних та приватних підприємств. Організація торгівлі : посібники для викладання, навчання та практичної підготовки - організація комерційних та приватних підприємств, організація торгівлі : підручники, навчальні посібники для університетів, ВНЗ - організація комерційних та приватних підприємств, організація торгівлі
1675926 ОФ
195 23459
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства : навч. посіб. / П. П. Павленкова [та ін.]; Одеська нац. акад. харчових технологій. – Херсон : Олді-Плюс, 2016. – 311 с. : рис., табл.
Бібліогр.: с. 200 (18 назв).
ISBN 978-966-289-098-3.
Предметні рубрики = СУСПІЛЬНІ НАУКИ : Економіка. Економічні науки : економічне становище, економічна політика, управління та планування в економіці, виробництво, послуги, ціни : туризм, економіка туризму : окремі послуги в туризмі : готельне розміщення, громадське харчування : готельна індустрія : ресторани, кафетерії
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Організація комерційних та приватних підприємств. Організація торгівлі : організація виробництва, планування виробничих процесів, управління виробництвом, контроль на виробництві; конструювання підприємств, проектування підприємств : організація виробничого процесу, організація технологічного процесу
Ключевые слова = структурно-технологическое проектирование
Предметні рубрики = ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА : Організація комерційних та приватних підприємств. Організація торгівлі : посібники для викладання, навчання та практичної підготовки - організація комерційних та приватних підприємств, організація торгівлі : підручники, навчальні посібники для університетів, ВНЗ - організація комерційних та приватних підприємств, організація торгівлі
1675926 ОФ