- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Вивчення термостійких спороутворюючих бактерій овочевої сировини та консервів з ознаками псування
Нет экз.
Электронный ресурс (аналит. описание)
Автор:
Біологічні дослідження – 2016: Вивчення термостійких спороутворюючих бактерій овочевої сировини та консервів з ознаками псування
б.г.
ISBN отсутствует
Автор:
Біологічні дослідження – 2016: Вивчення термостійких спороутворюючих бактерій овочевої сировини та консервів з ознаками псування
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс (аналит. описание)
Вивчення термостійких спороутворюючих бактерій овочевої сировини та консервів з ознаками псування [Электронный ресурс] / Р. А. Ватіпко, М. О. Бабиніна, Ж. Ю. Сергєєва // Біологічні дослідження – 2016 : зб. наук. праць / Житомирський держ. ун-т ім. І. Франка [та ін.]; гол. оргком. П. Ю. Саух. – Електрон. кн. – Житомир : Рута, 2016. – С. 314-316.
Вивчення термостійких спороутворюючих бактерій овочевої сировини та консервів з ознаками псування [Электронный ресурс] / Р. А. Ватіпко, М. О. Бабиніна, Ж. Ю. Сергєєва // Біологічні дослідження – 2016 : зб. наук. праць / Житомирський держ. ун-т ім. І. Франка [та ін.]; гол. оргком. П. Ю. Саух. – Електрон. кн. – Житомир : Рута, 2016. – С. 314-316.