- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Пилипенко, І. В. - Bacillus cereus
Электронный ресурс
Автор: Пилипенко, І. В.
Bacillus cereus : характеристика, біологічна дія, особливості визначення в харчових продуктах
2017 г.
ISBN отсутствует
Автор: Пилипенко, І. В.
Bacillus cereus : характеристика, біологічна дія, особливості визначення в харчових продуктах
2017 г.
ISBN отсутствует
Електронний ресурс
ЭР
Пилипенко, І. В.
Bacillus cereus [Електронний ресурс] : характеристика, біологічна дія, особливості визначення в харчових продуктах / І. В. Пилипенко, Л. М. Пилипенко [та ін.]. – [Б. м.], 2017. – С. 61-67.
Окр. відб.: Харчова наука і технологія. Vol. 11, iss. 2. . – Режим доступу: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/27237, вільний (дата звернення: 10.03.2020).
Предметні рубрики = МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ : Біологічні науки в цілому : мікробіологія : класифікація та систематика мікроорганізмів : мeтанопродукуючі бактерії, ендоспороутворюючі палички та коки : ендоспороутворюючі палички та коки : Bacillaceae : Bacillus spp. : Bacillus cereus
Предметні рубрики = МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ : Біологічні науки в цілому : матеріальні основи життя, біохімія, молекулярна біологія, біофізика : молекулярні основи життя, молекулярна біологія : мoлекулярні механізми кодування, нагромадження та реалізації спадкової інформації, молекулярна генетика, молекулярна біологія гена, мoлекулярні механізми матричного синтезу, біополімеризація : основний постулат молекулярної біології, кодування спадкової інформації, генетичний код, хімічна природа генетичного коду : ферментативний, ензимний синтез ДНК, РНК in vitro, системи ДНК-полімерази, РНК-реплікази : полімеразна ланцюгова реакція
Ключевые слова = биословарь-биологи
Предметні рубрики = МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ : Біологічні науки в цілому : мікробіологія : прикладна мікробіологія : харчова мікробіологія
ОФ - 1 экз.
ЭР
Пилипенко, І. В.
Bacillus cereus [Електронний ресурс] : характеристика, біологічна дія, особливості визначення в харчових продуктах / І. В. Пилипенко, Л. М. Пилипенко [та ін.]. – [Б. м.], 2017. – С. 61-67.
Окр. відб.: Харчова наука і технологія. Vol. 11, iss. 2. . – Режим доступу: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/27237, вільний (дата звернення: 10.03.2020).
Предметні рубрики = МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ : Біологічні науки в цілому : мікробіологія : класифікація та систематика мікроорганізмів : мeтанопродукуючі бактерії, ендоспороутворюючі палички та коки : ендоспороутворюючі палички та коки : Bacillaceae : Bacillus spp. : Bacillus cereus
Предметні рубрики = МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ : Біологічні науки в цілому : матеріальні основи життя, біохімія, молекулярна біологія, біофізика : молекулярні основи життя, молекулярна біологія : мoлекулярні механізми кодування, нагромадження та реалізації спадкової інформації, молекулярна генетика, молекулярна біологія гена, мoлекулярні механізми матричного синтезу, біополімеризація : основний постулат молекулярної біології, кодування спадкової інформації, генетичний код, хімічна природа генетичного коду : ферментативний, ензимний синтез ДНК, РНК in vitro, системи ДНК-полімерази, РНК-реплікази : полімеразна ланцюгова реакція
Ключевые слова = биословарь-биологи
Предметні рубрики = МАТЕМАТИКА. ПРИРОДНИЧІ НАУКИ : Біологічні науки в цілому : мікробіологія : прикладна мікробіологія : харчова мікробіологія
ОФ - 1 экз.