- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Балицька, Юлія Русланівна - Особливості концептуальних засад харчування як об'єкт туризму та гостинності, їх роль у розвитку ...
Микрофиша
Автор: Балицька, Юлія Русланівна
Особливості концептуальних засад харчування як об'єкт туризму та гостинності, їх роль у розвитку ... : дипломна робота бакалавра
Features of conceptual principles of foot as an object of tourism and hospitality' their role in developing tourist industry
2020 г.
ISBN отсутствует
Автор: Балицька, Юлія Русланівна
Особливості концептуальних засад харчування як об'єкт туризму та гостинності, їх роль у розвитку ... : дипломна робота бакалавра
Features of conceptual principles of foot as an object of tourism and hospitality' their role in developing tourist industry
2020 г.
ISBN отсутствует
(UA) Дипломні роботи
Д/р 3991
Балицька, Юлія Русланівна.
Особливості концептуальних засад харчування як об'єкт туризму та гостинності, їх роль у розвитку туристичної індустрії = Features of conceptual principles of foot as an object of tourism and hospitality' their role in developing tourist industry : дипломна робота бакалавра / Ю. Р. Балицька; наук. кер. В. В. Яворська; ОНУ ім. І. І. Мечникова, Геолого-геогр. ф-т, Каф. екон. та соц. географії і туризму. – Одеса, 2020. – 61 с. + CD.
Предметні рубрики = Дипломні роботи, кваліфікаційні роботи
Ф 2 - 1 экз.
Д/р 3991
Балицька, Юлія Русланівна.
Особливості концептуальних засад харчування як об'єкт туризму та гостинності, їх роль у розвитку туристичної індустрії = Features of conceptual principles of foot as an object of tourism and hospitality' their role in developing tourist industry : дипломна робота бакалавра / Ю. Р. Балицька; наук. кер. В. В. Яворська; ОНУ ім. І. І. Мечникова, Геолого-геогр. ф-т, Каф. екон. та соц. географії і туризму. – Одеса, 2020. – 61 с. + CD.
Предметні рубрики = Дипломні роботи, кваліфікаційні роботи
Ф 2 - 1 экз.