- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рубрики
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів
--------> цукрове виробництво, цукристі кондитерські вироби, солодощі
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів
--------> цукрове виробництво, цукристі кондитерські вироби, солодощі
Рубрика
- Название:
- цукрове виробництво, цукристі кондитерські вироби, солодощі
- Название:
- основи цукрового виробництва
- Название:
- цукрові заводи, устаткування, обладнання
- Название:
- екстракція та очищення соку
- Название:
- попередня обробка цукристих рослин: миття, теплова обробка (цілих рослин)
- Название:
- подрібнення, різання, розтирання цукристих рослин
- Название:
- екстракція соку з цукристих рослин, екстракційне устаткування
- Название:
- екстракція пресуванням, подрібненням, вальцьові млини, дробарки
- Название:
- інші методи екстракції: екстракція дифузією, центрифугуванням, вимиванням, застосування розчинників
- Название:
- очищення соку: механічне очищення, фільтрування
- Название:
- обробка соку хімічними речовинами: просвітлення, дефекація цукрових соків, обробка вапном, діоксидом вуглецю, діоксидом сірки
- Название:
- обробка та екстракція дефекаційних осадів, обробка рідких відходів, промиїв
- Название:
- обробка соку за допомогою фізичних та фізико-хімічних методів
- Название:
- теплова обробка соку, термічні процеси
- Название:
- фільтрування сиропу, уварювання, рафінування, кристалізація
- Название:
- фільтрування сиропу
- Название:
- уварювання відфільтрованого сиропу, методи уварювання
- Название:
- кристалізація сиропу
- Название:
- відокремлення від відтоку, центрифугування
- Название:
- видалення шкідливих речовин
- Название:
- рафінування цукру, рафінований білий цукор
- Название:
- цукор-кандис
- Название:
- тростинний цукор
- Название:
- цукрова тростина як сировина
- Название:
- обробка багаси та соку цукрової тростини
- Название:
- продукти з цукрової тростини, сік, цукор-сирець, коричневий цукор, різні види тростинного цукру
- Название:
- буряковий цукор
- Название:
- обробка бурякової стружки: екстракція, сушіння
- Название:
- проміжні продукти переробки цукрового буряку: сік, продукти уварювання, відтоки
- Название:
- продукти переробки цукрового буряку: цукор-сирець, різні сорти цукрового буряку
- Название:
- різні інші види цукру
- Название:
- кленовий цукор
- Название:
- рафіноза
- Название:
- солодовий цукор, мальтоза
- Название:
- молочний цукор, цукор з пахти
- Название:
- сорговий цукор, цукор з хлібного сорго
- Название:
- пальмовий цукор
- Название:
- переробка цукру, продукти цукрового виробництва, цукристі кондитерські вироби
- Название:
- литий, пресований, пиляний цукор
- Название:
- виробництво цукрових голів, цукрова голова
- Название:
- виробництво цукру у вигляді грудок, кубиків, плиток
- Название:
- використання низькосортних продуктів рафінування
- Название:
- виробництво низькосортного головкового цукру: (грудкового, цукру-бастра)
- Название:
- виробництво низькосортної цукрової пудри, розмелений цукор
- Название:
- цукристі кондитерські вироби загалом
- Название:
- уварювання цукру, випарні апарати, устаткування для виробництва сиропу холодним способом, цукрові сиропи
- Название:
- обладнання та устаткування для виробництва карамелі
- Название:
- місильні машини і змішувачі для кондитерського виробництва, машини для підготовки, обробки сировини
- Название:
- устаткування для пропарювання, устаткування для кристалізації, кондирування, Lozenge pan
- Название:
- форми для кондитерського виробництва
- Название:
- формувальне устаткування для кондитерського виробництва: формування і упаковування
- Название:
- устаткування для виробництва солодощів з начинкою: праліне, драже, цукерок
- Название:
- різні цукристі кондитерські вироби
- Название:
- солодощі з начинкою, цукерки, жувальні гумки, жувальні цукерки, льодяники, драже, пастила, таблетки, солодощі з м’якою та горіховою начинкою
- Название:
- марципани, нуга
- Название:
- кондитерські вироби з карамелізованого цукру, ірис
- Название:
- ячмінний цукор
- Название:
- підсолоджена лакриця, лакричні таблетки, цукерки від кашлю, таблетки від кашлю
- Название:
- інші цукристі кондитерські вироби
- Название:
- меляса, патока, сироп
- Название:
- види меляси
- Название:
- меляса тростинного цукрового виробництва
- Название:
- меляса бурякового цукрового виробництва
- Название:
- меляса з інших цукрів
- Название:
- екстракція цукру з меляси
- Название:
- переробка меляси для одержання спирту, рому
- Название:
- виробництво харчових продуктів з використанням меляси
- Название:
- сиропи з меляси, патока
- Название:
- декстрини, моносахариди, монози, глюкоза, різні інші продукти гідролізу крохмалю
- Название:
- декстрини
- Название:
- виробництво декстрину прожарюванням, піджарюванням
- Название:
- прожарювання з використанням хімікатів
- Название:
- виробництво декстрину з використанням розбавлених хімікатів без прожарювання
- Название:
- виробництво декстрину з використанням діастази, біологічні методи
- Название:
- види декстрину за фізичними властивостями: кольоровий декстрин, білий декстрин
- Название:
- види декстрину відповідно до сировини
- Название:
- глюкоза; різні інші продукти гідролізу крохмалю; підсолоджуючі речовини
- Название:
- попередня обробка глюкозовмісної сировини: підготовка сировини, обробка крохмального молока
- Название:
- гідроліз крохмального молока, нейтралізація, оцукрювання, устаткування для гідролізу крохмалю
- Название:
- фільтрування гідролізного крохмалю після нейтралізації
- Название:
- фарбування в процесі переробки, заходи проти фарбування
- Название:
- дистиляція, випаровування, концентрування глюкози
- Название:
- фільтрування глюкози після концентрування
- Название:
- згущення, кристалізація глюкози
- Название:
- способи виробництва глюкози відповідно до виду сировини
- Название:
- виробництво глюкози з картопляного крохмалю
- Название:
- виробництво глюкози з кукурудзяного крохмалю
- Название:
- виробництво глюкози з рисового, тапіокового та інших крохмалів
- Название:
- виробництво глюкози з деревини, з целюлози
- Название:
- глюкозні, фруктозні і мальтозні сиропи, патоки
- Название:
- глюкозо-фруктозні сиропи
- Название:
- фруктозні сиропи
- Название:
- глюкозо-галактозні сиропи
- Название:
- мальтозна патока
- Название:
- підсолоджуючі речовини, замінники сахарози
- Название:
- природні підсолоджуючі речовини
- Название:
- штучні підсолоджуючі речовини
- Название:
- суміші, що містять глюкозу: інвертний цукор, штучний мед
- Название:
- різноманітні гексози: галактоза, фруктоза